Background

Hunters Moon

Project Overview

A rear elevation Conservatory together with a first floor double bedroom above supported on structural steelwork and an integral fully glazed sloping roof over an existing stairwell. Interconnecting the Conservatory with the Main House between the Main Entrance, extending partially a newly fitted Kitchen within the Conservatory and linking an access from the side stairwell area into the new Conservatory.

External Landscaping Works were carried out together with Extensive Internal Decorations and Marble Flooring Works.

The Client remained within the House during the course of the Works.

The overall Contract Sum exceeded £300k.

Project Description

  • Client: Private
  • Location: Prestbury, Cheshire
  • Sector: Residential
  • Value: £300,000+